Ping Films

ВИДЕОГРАФИТЕ ЗАД PING FILMS

заснемане на сватба за нас

БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ИНТЕРЕСА КЪМ НАС И НАШАТА РАБОТА!

 Влагаме цялата си енергия, любов и професионализъм във филмите, които създаваме и в начина на заснемането им. Накратко, ние сме там, където кино класиката среща съвременните кинематографски похвати. Вярваме в любовта от първо гледане на сватбен филм и ако това, което правим те грабва, значи вървим в правилната посока.

Да бъдем сватбени оператори и семейство едновременно има своите огромни плюсове – това ни прави перфектно стикован екип, от какъвто се нуждае всеки сватбен ден. Нашите гъвкавост, чувствителност и адаптивност ни помагат да имаме уникално отношение към всяка двойка, която ни търси за видео. Така успяваме да разкажем не просто една хронология на събитията, но и историята на всяка уникална сватбена феерия от красота, неповторимост и автентичност отвътре.

За нас най-предизвикателният и удовлетворяващият аспект в работата ни е когато успеем чрез филмите ни да уловим и отразим уникалния пулс, ритъм и характер на младоженците ни.

Видео заснемането на сватби и други лични, семейни събития е източник на вдъхновение и огромна чест и щастие за нас. Щастие е да уловим неподправените емоции на хората в техните най-красиви и съкровени сватбени моменти и да знаем, че са ни се доверили да сме там в този момент и да ги увековечим. Но, освен щастие, това е и голяма отговорност, към която подхождаме с подобаващата сериозност в планирането и осъществяването на сватбеното заснемане.

Създадохме и блог, в който споделяме някои наши преживявания като сватбени видеографи, а също така и полезни съвети около подготовката на един сватбен ден. Ще се радваме, ако намерите нещо полезно в него!

сем. Пенчеви

Вдъхновяваме се от класическата естетика и симетрия, но същевременно включваме някои винтидж и модерни елементи в кинематографията.

Режисираме, съхранявайки непринудеността на моментите.

А сега, ако желаете, настанете се удобно с чаша горещо кафе или шоколад и изгледайте някои от нашите филми.

Aко ви харесат, ще се радваме да се свържете с нас и да създадем заедно нещо красиво и открояващо се!

PING FILMS

Кинематография с любов

Телефон

088 941 0937

Последвайте ни

За връзка с нас

2 + 6 =