Ping Films

FILMiNG WITH LOVE

Filming with love

Filming with love

 вашата уникална сватбена история

Скъпи бъдещи младоженци,

      Има толкова възможности да отпразнувате старта на пътешествието, наречено семейство. Всъщност, каквато и локация да изберете, както и да решите да отпразнувате това събитие, има само едно сигурно нещо – ще искате да изживеете сватбения си ден отново и отново. И понеже спомените избледняват с годините, най-надеждният начин да ги запазите живи и цветни са сватбените филми. Чрез тях, колкото и години да изминат, сватбения ви ден ще остане един пресен спомен, сякаш оформил се вчера.

     Нашите сватбени филми са пълни с емоции и проследяват нишките на всяка уникална сватбена история. Те имат за цел да очертаят основните черти на любовта и чувствата на нашите младоженци. Да уловят най-красивите моменти неподправено, и да ги съчетаят в съзвучие със сватбената приказка – така че да предадат емоцията от деня цялостно.

      Ние вярваме, че всяка любов е уникална! Затова и филмите на различните двойки, които сме заснели досега, също са такива. 

Ще се радваме да се запознаем и да заснемем и вашата история през сърцата на нашите обективи!  

 Сем. Пенчеви 

/Ping Films/

?

Какво получавате от нас?

3 качествено монтирани и заснети, с внимание към детайла, видеа:

  • Сватбен спойлър – видео до 1 минута, което получавате до седмица след заснемането на събитието.
  • Сватбен трейлър – видео история от сватбения ден до 5 минути, което съдържа най-красивите моменти от видеосесията, реакции на хората, най-важното от всички ритуали, подходяща фонова музика, атмосфери, качествен звук и вашите уникални послания един към друг, ако сте пожелали да запишем такива.
  • Сватбен филм – хронологичен сватбен филм от целия ден до 90 минути.

I

СВАТБЕНИ ФИЛМИ

Подбраните по-долу сватбени трейлъри са отличителни за нашия стил на заснемане и монтаж, в който се преплитат съвременност и класика, за да разкажем вашата история по такъв начин, че тя да устоява във времето и винаги да изглежда актуална – не само във вашите скъпи спомени, но и на кино лента.

Виктор и Ани

Колко добре можеш да опишеш най-емоционалния момент в живота си, използвайки само думи?

Така си мислех… Повечето от нас биха се затруднили, освен може би поетите, които имат дарбата да боравят с думите така, че да те разтърсят емоционално. Понякога думите на самите младоженци са повече от достатъчни, за да те разсмеят, разплачат, умилят и замислят… или всичко това едновременно.

Така беше с Ани и Виктор. Голф клуб Св. София е локация, красива по особен начин – с дъх на уединение, някак откъснати от градския шум, Ани и Виктор се ожениха и създадоха заедно един неповторим спомен за тях самите и за близките им. Празнуването на любовта никога не е било по-сладко, чаровно и неподправено. Оставяме ви в компанията на едно кратко видео от сватбата им.

Иво и Рени

Думите не могат да опишат цялата палитра от емоции от тази сватба, но ще опитам да ви разкажа колкото мога.

Море, слънце, два чифта влюбени очи и още много близки до тях хора, влюбени в любовта помежду им. Родителите не спряха да се усмихват, да танцуват. Кумовете им не спряха да им се радват. Темперамент, забавление, смях, колоритен хумор, луди и щури преживявания изпълниха деня от началото до края. И нашите сърца също. За пореден път се уверяваме, че едно от най-красивите неща на света е да виждаш щастието в очите на хората…

Васил и Кристина

Когато любовта е истинска, за нея няма граници. Няма препятствия, няма недомлъвки и преструвки. Тогава всяка една емоция, изписана на лицето отразява това, за което гори сърцето. Криси и Васил са огън младоженци. Сватбата им – малка, сплотена, уютна и мечтана.

За тяхната сватба се радваха не само близките им, но и цели поля, които бяха огласени от звънливия детски смях на двете им деца.

С пожелания за много радостни мигове, семейно щастие и много нови приключения!
За нас беше удоволствие да сме част от сватбения им ден.

Светослав и Цветелина

,,Поля от слънчогледи, хиляди малки слънца“ се казва в една красива българска песен. Но тази песен е друга – песента на любовта, на тайнството на брака, която продължава безкрайно дълго и никога не ти омръзва, защото винаги има нещо ново в мелодията, в текста или в ритъма. Светослав е за Цвети единствения човек, в когото се е влюбвала повече от веднъж. Може би заради тази необятност на любимия, в която се потапяш, потапяш, но въпреки усърдието ти, така и не достигаш дъното, колкото и дълбоко да навлизаш. Защото няма дъно. Възлюбеният е като едно безкрайно море, а целият земен живот няма да ти стигне, за да го опознаеш напълно. И това те кара да се влюбваш отново, и отново, и отново… Като Цвети.

Приятно гледане!

Благодарим, мило семейство! За всеотдайността както в професионален план, така и в личен!
Страхотни сте и притежавате таланта да улавяте ценните моменти в живота и да ги запазвате, като творите нещо повече от филм – съвкупност от усмивки и нежност. Вие правите галерия от спомени, с дъх на живот и щастие! 🤍

Алекс и Екатерина

  Коста и Люба

Замисляли ли сте се на колко много любов е свидетел морето? Ако можеше да говори, според нас със сигурност би ни разказало на по чаша вино за Коста и Люба. За тяхната морска любов. За щастието, греещо в очите им, за пълните чаши с виното на отлежалата им любов, за трепетното очакване и трескавото планиране на дългоочакваният сватбен ден. За дългите им романтични разходки по крайбрежието, за много специалните моменти, които само то е видяло. Във Варна или по крайбрежието на Балчик, или надзъртащо към Двореца. Ние бяхме там също за един от тези специални моменти – тяхното красиво и морско, гражданско и Църковно ДА!

  Стефан и Калина

 Връзката на тези двама прекрасни хора има своя дългогодишен стаж. По всичко личи, че любовта между тях става все по-хубава с времето. Тя е едно отлежало вино, в което няма нужда от захар, защото гроздето на любовта им е предостатъчно сладко!

© Всички права запазени | Сайтът e изработен с 🧡 от Webber.bg