Ping Films

       Нали се сещате? Има едни такива особени дни… Дни, които лъхат на нежност и хармония. Дни, които имат вкус на вяра, надежда… Но най-вече на Любов!

        Има празници, има и делници. А има и дни, които са сякаш извън времето. Такива дни бележат права линия между две сърца. Такъв един майски ден ни връхлетя тази 2022 година. През този месец на пробуждане от зимата, пролетната любов на Александър и Екатерина ни вдъхна нов живот и ни накара да се потопим в една феерия от взаимност, искреност и много, много красота!

      Любовта между тях се предвкусва от всеки един планиран детайл от сватбения им ден. И от всяка изненада и импровизация! Какво чудо беше това?! Питам се… Какво преживяхме?!

     Връщам се назад и още не мога да повярвам! Колко е красиво и истинско, когато хората се обичат. Когато започват да живеят и дишат като едно.  Влизат в храма двама, а излиза един. Един оцялостен човек, но в две тела. Красиво е когато две семейства се сродяват. Представете си! Двама души, живеещи в Канада по едно и също време, се срещат не там, а на родна българска земя! И се завръщат почти по едно и също се време. Може би за да се срещнат по някакъв Божи Промисъл.

      Който ги познава знае – те си приличат. По дух. По любовта към пътешествията и изкуството. По това, че обичат да обичат. 

       Нашите камери уловиха част от необятността на тяхната любов един към друг. Към планината и към града. Но особено любовта към близките им хора! И на близките им хора към тях. Алекс взима своята красива Мечта, но Мечтата става толкова реална изведнъж… От плът и кръв. С тези сини очи, в които се крият и сила, и нежност. Екатерина намери своя принц. Своята опора, този, който винаги ще я обича и ще вниква в дълбочините й. В днешно време това е такава рядкост.

     Цялата радост на света предстои за вас, мили младоженци! Искрено го вярваме! Защото благодатното съчетаване на чистата основа на брака е най-обещаващото нещо на този свят за  хора като вас – чисти и искрени! Защото когато човек носи с радост и с мир ,,короните на жертвата и всеотдайната обич“, няма как да няма награда за това! И то такава награда, която надхвърля земното и се простира до небесното, защото не става дума за материалното. 

     Защото именно в такива дни като този на вашата сватба, ние всички се учим да се сродяваме с Любовта. Учим се когато я видим, да я разпознаваме. Да я празнуваме и да я съхраняваме, пазейки сърцата си чисти за нея. Вашият ден мина неусетно. В трепет, тревога, еуфория, традиции, които свързаха с невидимите нишки на любовта и радостта хората, които ви обичат. Няколко неща не можем да забравим. Идващият младоженец с неговото семейство при семейството на ефирната булка. С наздравици и радост. Хорото към храм ,,Св. София“…, където стана Чудото! Роди се семейството на Александър и Екатерина! 

     За нас е радост да пътуваме заедно с вас в една лодка в бурното море на живота като кумове (и видеографи в една част от деня). За да ви напомняме плахо, почти неусетно с любов Кой единствен може да укроти бурята… 

       Алекс и Екатерина,

Вие сте семейство и радостта да го празнуваме с вас е неизразима! 

   Пожелаваме ви от все сърце радостта и хармонията от сватбения ви ден да се преумножават с всеки изминал ден! Не се и съмняваме, че ще бъде. 

    И тези рози от всички нас (ще ги видите във видеото) нека напомнят, че благоуханието на любовта на Алекс и Екатерина ще се носи дълго във времето… И ще пребъде в техните деца, дай Боже! ❤