Ping Films

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Връзка с нас

4 + 13 =

Сватбена Кинематография

Често задавани въпроси

Как мога да разбера дали сте свободни за датата на нашето събитие?

Най-лесният и бърз начин е да направите запитване до нас чрез формата в нашия сайт или чрез фейсбук или инстаграм профилите ни. 

До колко часа можем да разчитаме на вас?

Стандартно предлагаме заснемане до 12 часа, но има опция за овъртайм, в случай че се закъснее с програмата и обстоятелствата го наложат. За двама оператори овъртайма е 200 лв, а за трима – 250 лв. на започнат час. 

Колко ще струва да Ви ангажираме?

Краткият отговор е: зависи какво качество на продукцията търсите. Ако искате да имате стандартен хронологичен филм, в което няма нищо лошо, тогава можете да наемете само един оператор, но имайте предвид, че това сериозно ще лиши филма откъм разнообразие – тоест няма да е точно това, което сте гледали в нашия сайт. Ако искате истинското кино усещане, което носим ние като екип, препоръчваме Вашия сватбен ден да се заснеме с минимум две кинокамери и с дрон. Това не само дава повече перспективи, но допринася цялостно за качеството на Вашия сватбен филм.

Крайната цена зависи и от това колко вида стабилизация на кадрите бихте искали; желаете ли саунд дизайн, по-творческа корекция на цветовете; дали желаете заснемане с дрон, предсватбена или следсватбена видеосесия, full HD или 4к резолюция; видеозаснемане в отделен ден и още други подобни детайли. Можете да ги разгледате в нашата страница ЦЕНИ. Там ще видите разбити всички услуги, които предоставяме. Това ще ви помогне да преценете какво наистина искате и без какво можете, за да се вместите във Вашия бюджет. 

Имаме и стандартизирани пакети, които можем да предложим, но предпочитаме да имаме максимално индивидуален подход, за да можем да предоставим на клиентите си точно това, което желаят.

Можем ли да ви ангажираме, ако изберем сватбата ни да е извън София или извън България?

Да, ние обичаме да пътуваме, но условието е да се предостави възможност за нощувка в близост до сватбената локация и пътните разходи да бъдат покрити за всеки член на нашия екип, въвлечен във видеозаснемането.