Ping Films

Сватбата на Иво и Рени в Шкорпиловци 

 

Бяхме там, където морето се прегръща с планината. Където слънцето и вятъра нежно милват любовта и радостта. Тези истински радост и любов необезпокоявано се ширеха из морския хоризонт. Рени и Иво се обичат толкова много, че беше безкрайно лесно да си откраднем кадрите, от които имаме нужда, за да разкажем за любовта им. Камерите ни определено ги обикнаха. Емоцията от тяхната сватба ни държи все още, почти седмица след това. Ние се почувствахме не само като видео екип, но и като гости, поканени да споделят радостта им. Благодарим им за отношението и топлината от все сърце! 

 

Думите не могат да опишат цялата палитра от емоции от тази сватба, но ще опитам да ви разкажа колкото мога.

 

Море, слънце, два чифта влюбени очи и още много близки до тях хора, влюбени в любовта помежду им. Родителите не спряха да се усмихват, да танцуват. Кумовете им не спряха да им се радват. Темперамент, забавление, смях, колоритен хумор, луди и щури преживявания изпълниха деня от началото до края. И нашите сърца също. За пореден път се уверяваме, че едно от най-красивите  неща на света е да виждаш щастието в очите на хората… 

 

Винаги е толкова уникално и неповторимо да бъдеш свидетел на една истинска любов. Любовта е красива сама по себе си, но когато се отпразнува така, както я отпразнуваха Иво и Рени, тя става една своеобразна приказка, която може да се разкаже с лекота в кадри и звук… Думите и поезията в кадри се леят сами. Атмосферата от деня е незабравима. Тази атмосфера създадоха всички невероятни екипи, които взеха участие в организацията на този ден. 

 

Едно голямо благодаря за доверието на Иво и Рени, които от първия ни разговор ни повярваха и ни повериха отговорността да отразим деня им неподправено и по възможно най-красивия начин. С радост ще им предадем три филма, чрез които ще могат да се връщат в този ден пак и пак. 

 

Пожелаваме им семейно щастие, което да надхвърля и най-смелите им мечти и семейството им да устои в бурята на живота така, както вековно дърво, пуснало дълбоки корени устоява на всякакви метеорологични условия. 

 

Пожелаваме им детски смях да огласява красивия им дом с радостния си звън, а любовта  помежду им винаги да озарява и стопля сърцата им, както на 10.09.2023. Животът понякога е като тихо море с едва доловими за просто около вълни. Друг път е като буря в открито море. Затова е важно да имаш една любяща ръка, която да държиш. 

 

Иво и Рени, пожелаваме ви все така се дръжите ръка за ръка, защото само любовта ще ви спаси от потъване и ще ви издигне право до небесата. 

 

В една детска книжка за лека нощ, която се казва ,,Винаги ще те обичам“,  любовта е описана по много чуден начин. По-долу превръщам в пожелание към вас написаното в нея! 

 

Обичайте се винаги и необятно! В любовта няма дотам и обратно! 

Даже всичко край вас да се преобърне, любовта няма назад да се върне! 

Да обичаш винаги не е никак лесно, но вие все така се справяйте чудесно! 

 

За много дълги години необятна любов, скъпо семейство!