Ping Films

    Септември 2022 се оказа много топъл! Сърцата ни се стоплиха, вдъхновението не стихна, а сватбата на Калина и Стефан е причина номер едно за това.

Има двойки, които ни изумяват със степента на близост помежду си. Каквото и да кажем, би било твърде малко и недостатъчно за тези усмихнати, умни и благородни хора, техните прекрасни близки и за сватбения им ден! Но все пак ще опитаме да облечем в думи това, на което бяхме свидетели с нашите камери.

Всяка малка част от сватбата им беше празник за душата, защото те посрещаха всичко с усмивка и автентичен хумор. Нацапана рокля с кал ли? Това не може да уплаши Калина! Тя е майка! А това е нещо като да си супергерой. Нищо не може да ти се опре.
Каквото и да се обърка, вече си толкова кален, че приемаш всичко с усмивка и просто действаш!

А, междувпрочем, заедността на тези двама прекрасни хора има своя дългогодишен стаж. По всичко личи, че любовта между тях става все по-хубава с времето. Тя е едно отлежало вино, в което няма захар, защото гроздето на любовта им е достатъчно сладко. Това си личи още от пръв поглед.

Искреното вълнение и на двамата, радостта в очите на благите им родители, прекрасните български хора и майсторски и от сърце изпятите народни песни… Искренто забавление, задушевност и гостоприемство! Ето с това ще запомним тази прекрасна сватба!

Скъпи младоженци, продължавайте да карате рикшата на живота с такава неподправена радост, забава и любов един към друг!
Никога не спирайте да се усмихвате един на друг с такава дълбока обич, изпитана през годините с житейските огън и лед. Щом вашата любов е устояла, създала и отгледала вашите прекрасни деца, значи тя носи в себе си полъх от вечността. Бъдете щастливи и се обичайте все така красиво и огнено, а любовта ви да свети като бенгалски огън посред нощите на живота! Да разпръсква около вас своята топла светлина!

Честито и на многая и благая лета!