Ping Films

Предстои ви да сключите брак и искате да направите страхотно видео за сватба? Тогава определено трябва да поръчате ярък и наситен с емоции сватбен филм на видеооператора, който ще съдържа много музика и впечатляващи моменти. Нека се запознаем с основните акценти. 

Харизматичен водещ

За да направите вашето видео за сватба особено раздвижено и въздействащо, определено трябва да поканите добър водещ на вашия празник, който ще създаде подходящото настроение. Защото именно от това колко вълнуваща и интересна ще е атмосферата на сватбата зависи от това как ще се получи и самото видео за сватба.

Музика и танци

За да направите празничното видео особено весело и емоционално, трябва да изберете най-добрите песни за вашите гости с помощто но DJ, за да може те да се отпуснат и забавляват искрено. Можете да заложите на хитове от 80-те или 90-те, по-модерни танцови композиции или най-популярните песни от последните години. Изборът на музика зависи единствено от вашия вкус. Но, когато избирате нестандартни композиции като хард рок, гръндж или дъбстеп, помислете каква публика ще имате на сватбата и дали такава музика ще се впише в общата атмосфера на празненството.

Забавни състезания  

Доброто видео за сватба включва и интересни и забавни състезания за гостите по време на празника. Разнообразието ще ви помогне да създадете ярка и незабравима атмосфера. Модерните сватбени видеа са особено въздействащи поради естествените и искрени емоции и веселата атмосфера по време на тържеството.

Видео кадри от красиви и интересни места

За да направите видеото особено възпламеняващо, младоженците могат да се снимат на различни красиви и забавни места – например, в сред природата, в увеселителен парк, на планински връх, на маково или лавандулово поле, сред слънчогледи, в условията на невероятно спускане по въже във въжен парк, каране на велосипед, приключения във водния парк и много други впечатляващи моменти, които ще ви помогнат да завършите кадрите на вашето сватбено видео.

Впечатляващи емоции

Основното нещо за видеооператора при заснемането на ярки сватбени клипове е да улови възможно най-много емоционални и незабравими моменти от сватбата. Радостните и щастливи лица на млади хора, техните роднини, приятели и гости са в основата на всяко страхотно сватбено видео.

Какво друго е важно?

Всичко трябва да бъде планирано

Ако искате вашето видео за сватба да е по-атрактивно и емоционално, тогава напишете сценария предварително и се подгответе добре за заснемането. В деня на сватбата ще трябва просто да се придържате към плана и да не се притеснявате за нищо. Всичко трябва да е готово.

Помислете над сценария предварително заедно с вашия видеограф и DJ

Трябва да помислите кои забавни моменти в празничния сценарий ще бъдат подходящи и да се фокусирате върху тях.

Ако предпочитате модерни песни и мелодии, запишете всички спонтанни моменти, докато подготвяте сватбения сценарий. Внимавайте да не пропуснете нещо!

И нещо много важно – обсъдете всички важни моменти с видеооператора. Това е от особено значение, ако имате намерение да поканите видеооператора не за целия ден, а само за няколко часа, например, на банкета. Говорете предварително с него какви кадри определено бихте искали да заснемете за вашето видео за сватба.

Добрата подготовка ще ви гарантира истинския успех. Също така, видеооператорът може да ви предложи и някои свои интересни идеи. Професионалистите са снимали много сватби и със сигурност могат да ви кажат доста полезни неща!