Ping Films

Интересна, забавна, модерна, готина, дълга, красива, запомняща се, емоционална – накратко – перфектна сватба. Това е мечтата на много младоженци. Желанието да съчетаем красотата с оригиналността, така че „да не е като на всички останали“, ни кара да измисляме нови и нови алтернативи на консервативните сватбени обичаи.

Сватбеният трейлър

Сватбеното видео като цяло е от особена важност, защото то трябва да разкаже този ден по уникален начин и да го отрази такъв, какъвто е. Да уловиш характера на сватбата не е никак лесна задача. Изисква се вашият видеограф да има по-особена чувствителност, за да може да предаде емоцията от вашия сватбен ден чрез сватбеният трейлър.

Той е важен по много причини, но най-важната сред тях е, че това е публичното видео от сватбата, което ще се сподели с най-широк кръг от хора. Затова е важно то да отразява добре самата сватба, да обхваща всички най-важни моменти от нея, но най-вече най-важните емоции.

Вашата любов – споделена с близките ви

Сватбеният трейлър е идеален за младите хора, както и за тези, които все още не са запознати с вашата любовна история, защото мното хора ще могат да се докоснат до красотата на вашата любов и то не как да е, а чрез кино изкуството. В крайна сметка обаче, най-ценни са за самата двойка.

Показността и суетата не са водещи за повечето младоженци, а най-вече те ценят тази възможност да могат да преживеят този ден пак и пак в уюта на своята любов, да покажат на децата си сватбата си, да я гледат със сълзи от радост в очите на 50-тата си годишнина. Ето това е най-ценното. Сватбеният трейлър не е просто хронология на събитията, а произведение на изкуството, вдъхновено от реалната любов.

По желание можете да изпратите сватбеният трейлър онлайн на имейл, да го споделите в социални мрежи,в месинджър, или просто да го пуснете от вкъщи след приятна приятелска вечеря с приятели. За хора, които не могат да се нарекат активни интернет потребители, можете да запишете компактдиск и да го изпратите по пощата на определен адрес. Тук няма ограничения – само вашето въображение и креативност.

Разновидности на сватбен трейлър

Преди да поръчате, трябва да вземете решение за вида на видеото. Всички малки неща ще трябва да бъдат обмислени с помощта на специалиста, които ще заснеме видеото.

Небрежен трейлър

Основната идея на такива видеоклипове е заснемането по начин, който те разкрива като участник в действието. Всъщност, зад камерата стои оператор, но усещането от филмът е сякаш зад камерата стои любимият и погледите и думите пред камерата говорят именно на него. И то в известна степен ще бъде точно така. Когато го гледате заедно. За по-отпуснатите двойки, това е прекрасна възможност да споделят нещо на любимият, което ще види чак когато изгледа трейлъра. В този случай ще получите наистина оригинален сватбен трейлър.

Трейлър в стил любовна история

Той се прави под формата на кино разказ за любовната история на младоженците. Като начало младоженецът може да разкаже как се е запознал с бъдещата си съпруга. Какво точно го е привлякло в нея, как са се развили отношенията им и как са стигнали до решението да се оженят официално. След това булката разказва историята от своя страна.

Под звуците на тези изповеди вървят кадрите от сватбения ден. Да чуеш гласа си, треперещ от вълнение, в деня, в който ставаш едно цяло с любимия си човек е един незабравим спомен, който, ако бъде част от вашия сватбен трейлър, би го направил още по-въздействащ, емоционален и най-важното – личен и наистина ваш, защото запечатва най-искреното и чистото чувство на света – любовта! Тази – вашата! Пърхаща, пухкава, уютна и ИСТИНСКА!