Ping Films

Сватбено видео е спомен за семейна двойка от много години, който може да бъде прегледан на годишнина, а също и показан на приятели и роднини. Който от последните не е могъл да присъства на церемонията, ще се радва да гледа записа. А тези, които са били на тържеството, ще го гледат с още по-голям ентусиазъм, спомняйки си подробности от него.

В най-семплото сватбено видео, което най-често се избира от много двойки, обикновено присъстват следните кадри:

  • Кадри от обличането на булката и младоженеца, след това срещата им в сватбено облекло, което събира възхищението на присъстващите.
  • Разходка на младоженците по красиви места, паркове, забележителни градски зони, горски пейзажи или други. Изборът зависи от мястото на тържеството и наличието на близки интересни места. 
  • Граждански ритуал и Църковно таинство. Това са най-важните моменти за всяка двойка в нейното сватбено видео – просто е невъзможно е да си го представите без него.
  • Заснемане на тържеството

Ако включите тези моменти, тогава сватбеното видео ще е пълно и висококачествено, а когато се гледа, ще предизвика положителни емоции и може би дори сълзи от щастие сред най-сантименталните зрители.

Разбира се, много двойки искат да добавят малко оригиналност, както към самата сватбена церемония, организирайки я, например, в нестандартен визуален стил, така и към сватбеното видео.

Не говорим за правене на филм на холивудско ниво, а за разреждане на всички обичайни модели с нестандартни кадри, които могат да бъдат заснети дори не по време на самата сватба, а преди или след нея.

Какво може да направи едно видео оригинално?

Помислете за идеите и компонентите на заснемането, които ще добавят чар към сватбено видео.

Обикновено се използват романтични кадри, заснети на интересни места. Части от него могат да бъдат вмъкнати в сватбеното видео, създавайки страхотен сюжет и динамика. Кадрите  могат да бъдат свързани с дейностите или хобитата на влюбените, паркове, места с красива природа и много други.

Отлично решение би било да използвате мястото и историята на запознанство във видеото, например, да повторите тази ситуация за сватбеното видео.

При заснемането могат да се използват предишни материали на двойката: снимки, видеоклипове, запомнящи се подаръци и всичко, свързано с историята на взаимоотношенията.

Стилните видео покани за церемонията се превърнаха в друга модна тенденция. Те изпращат на близки и приятели, остават за спомен, а могат да бъдат и чудесно интро в сватбеното видео.

Видеозаснемане на предложение за брак

Скрито заснемане, което младоженецът трябва да поръча предварително, за да остане спомен от такова събитие. Видеото на предложението може да стане част от сватбеното видео.

Ако има такива безценни кадри, тогава използването им значително увеличи стойността на сватбения филм. Заветното „да“, казано на любимия човек, ще бъде най-прекрасният и запомнящ се кадър в него.

За този вид заснемане бъдещият младоженец се договаря предварително с оператора за мястото, където ще бъде направено предложението.  

Подобни кадри от ексклузивно събитие ще се превърнат в страхотен спомен за много години, който да показвате на децата си.

Към заснемането на сватбено видео трябва винаги да се подхожда с голямо внимание. Затова изберете професионалисти, чиято работа със сигурност ще отговори на вашите очаквания.