Ping Films

Най-добрата идея е да създадете сватбено видео, което включва всички минали и бъдещи събития от сватбата. Това е ефективен начин да съберете всички моменти в един кадър и да си ги припомните, когато пожелаете.

Може би вече сте записали предложението, когато сте задали вълшебния въпрос на любимата си. Или пък младоженката разполага с видео кадри от моминското си парти?  Всички тези събития могат да намерят място в сватбения филм. Със сигурност ще предизвикат наслада и изненада.  

Работата по видеозаснемане на сватба включва и събития, които ще оставят траен отпечатък във всеки, който гледа кадрите. Сватбени обети, видеоклипове за кумове, шаферки, хвърляне на булчинския букет, меден месец и др. Колекцията от минали и бъдещи събития прави този видеоклип необикновен. Гледайки го по-късно ще ви се иска да изживеете всичко това отново. Ето защо, следвайки тази идея, никога няма да останете разочаровани.

Освен сватбени цветови схеми, завладяващото сватбено видео е свързано с емоция, драма и остроумие. За да направите видеозаснемането на сватбата си забавно, добра идея е да комбинирате всички смешни сватбени кадри. Това ще предизвика много положителни емоции.

Можете също да се придаде на видеоклипа кинематографично усещане, като се включат всички събития, водещи до сватбата. Например, първата среща, и първото съвместно приключение, първата проява на чувства. Това ще подсили същността на сватбения филм и ще донесе много емоции.

Също така, вашето куче може да стане официален „носител на пръстена“, внасяйки искрица сладост по време на церемонията. Камерите ще уловят този момент и вие можете да го вградите във вашето сватбено видео.  

Видеозаснемане на сватба – началото и края на сватбения ден

Друга интересна и приложима идея за сватбено видео отразява усилията, които човек е готов да положи, за да направи сватбения филм дълбок и смислен. Ако мислите да заснемете всяка част от вашата сватба, тогава това би била най-добрата идея, която някога ви е осенила.

Като за начало булката и младоженецът могат да се заснемат отделно, докато са още в леглата си. Записът може да бъде своеобразен влог, който обхваща всички процеси от подготовката до подхода към олтара. След сватбата кадрите могат да продължат, като покажат как булката и младоженецът официално стават съпруга и съпруг и отпътуват до мястото на медения си месец.

Двете страни на видеоклипа могат да бъдат комбинирани в едно и да предизвикат забавление и смях.

Записване на реакции и изражения на лицето

Тази идея може да разплаче вас и близките ви. Ако се решите  да запишете реакциите и израженията на лицата на всички ваши роднини, докато гледат най-изисканите сватбени събития, ще спечелите много.

Има много моменти на една сватба, когато е необходимо да се улови изражението на лицето на любимия човек. За съжаление, няма да можете да ги проследите всички, но точно тук идва една невероятна идея – можете да накарате сватбеният видеограф да улови всяка реакция и изражение на лицето.

Например, как изглежда една двойка, първият поглед на младоженеца към булката, реакцията на родителите, когато видят, че двойката си разменя пръстените, реакцията на младоженеца на речта на кума и други подобни.